Cool

Lopa lind viçin me 5 këmbë

09/03/2019 18:37
nga:M K

Dita ditës nëpër botë ndodhin çudira si pasojë e deformimeve dhe mutacioneve gjenetike.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe në Luiziana ku një viç u poll nga lopa me pesë këmbë.

Këmba e pestë e kësaj kafshe ka dalë në kokë, duke vënë kështu në rrezik jetën e tij.

Pronarët e viçit nuk pranuat të heqin dorë prej Black Angus Elsie shkruan Sinjali, përcjellë GazetaBlic.

Ata kanë bërë të mundur që ai t’i nënshtrohet një ndërhyrje, pas së cilës do të vazhdojë të jetojë.

05/20/2019 09:18

Kjo ju ndodh nëse e puthni lopën në këtë shtet