Lajme

Live në Dukagjini TV – vazhdon oferta bombastike e Auto Mitës me servisin fal ton’ jetë

05/29/2020 14:42
nga:L I

Emisioni “Reload” i TV Dukagjinit padyshim se është ndër më të pëlqyerit në vendin tonë.

Në këtë emision atraktiv, moderatori i njohur Durim Xhema ka vizituar liderin e industrisë së automobilieve, Auto Mita, për të mësuar më shumë rreth ofertës më bombastike që ka ekzistuar ndonjëherë – blej veturë të re, servisin falas ton’ jetën.

Në bashkëbisedim me zyrtarin e Auto Mitës, moderatori Dema ka mësuar se kjo ofertë është duke u mirëpritur jashtëzakonisht mirë nga qytetarët dhe se interesimi është i madh.

Oferta “blej veturë të re, servisin falas ton’ jetën” zgjat deri më 15 qershor dhe vlen për të gjitha veturat që gjinden në stok të Auto Mitës.

Për më shumë informacione rreth kësaj oferte, ju mund ta vizitoni showroom-in e Auto Mitës ku dyert janë të hapura dhe po punohet me masa shtesë të sigurisë me qëllim për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Ju mund të përfitoni ton’ jetën nga kjo ofertë që vjen vetëm një herë në jetë duke kontaktuar në numrat: 045 500 588 | 045 645 666