Lajme

Lista përfundimtare e studentëve nga Gjakova dhe Prishtina përfitues të BURSAVE dhe PUNËSIMIT nga Kolegji Universum dhe kompania ‘Albina Dyla’

10/14/2019 15:50
nga:Gazeta Blic

Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company” në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të studentëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT që nga viti i parë.

Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes testit dhe intervistës së organizuar nga Kolegji Universum dhe Albina Dyla Company.

Të gjithë studententët e përzgjedhur përfitojnë financim të plotë të studimeve për 3 vite studentët bachelor dhe 2 vite për studentët master në Kolegjin Universum dhe punësim të garantuar në kompaninë “Albina Dyla”

Në vijim gjeni listen përfundimtare të studentëve të përzgjedhur:

Për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected]

07/02/2020 14:44

Studio dhe Punësohu përmes bursave për studime duale