Cult

“Lindja e një demokracie”, vjen në gjuhën shqipe

04/19/2019 19:25
nga:Gazeta Blic

Libri “Lindja e një demokracie”- Hashim Thaçi dhe rruga drejt Kosovës së pavarur (1987-2008), e autorit Jasques Baudouin, është përkthyer në gjuhën shqipe, raporton Gazeta Evropa.

Për botimin e këtij libri në gjuhën shqipe është përkujdesur Shtëpia Botuese “Buzuku”.
Kurse përkthimin nga gjuha frenge në gjuhën shqipe e ka bërë Urim Nerguti.

Parathënien e këtij libri e ka shkruar ish- shefi i UNMIK-ut, Bernard Kouchner.