Cool

Lind gjarpri me dy koka

09/11/2019 11:17
nga:N S

Një gjarpër i porsalindur me dy koka është gjetur në Pine Barrens të NeW Jersey.

Sipas Fox10Phoenix, gjarpri ka dy tru dhe secili vepron në mënyrë të pavarur nga tjetri.

Ky gjarpër me dy koka është i vetmi që është gjetur ndonjëherë në NeW Jersey.

Ai mund të mos mbijetoi.