Cult

Libri i autorit Eqrem Zenelaj, më i shituri në Kosovë

04/07/2018 12:30
nga:M H

 Libri, Pellazgët Ilirët Shqiptarët i autorit Eqrem Zenelaj është shpallur libri më i shitur në Kosovë, njofton Gazeta Blic.

Libri Ilirët Pellazgët Shqiptarët, ka lënë prapa katër libra tjerë, kështu duke u radhitur i pari ndër më të shiturit.

Libri ka temë historiografinë e lashtësisë dhe e vazhdimësisë së një populli pro selenë.

Ndërsa për ta realizuar këtë libër, janë shfrytëzuar burimet arkivore të vendeve të huaja.

 

01/22/2019 11:07

Eksperti i arsimit kundër grevës- Po dëmtohen nxënësit