Letra e vitit 2014-të që paralajmëronte Albin Kurtin për atë që po ngjan sot në Vetëvendosje (FOTO)

Letra që Arben Gecaj  i kishte dërguar Albin Kurtit në vitin 2014, në të cilën ishin ngritur shqetësime serioze lidhur me udhëheqësit e sekretariateve të Lëvizjes Vetëvendosje, dhe paralajmërimi se një funksionim i tillë do t’i hakmerret Vetëvendosjes, duket se po del e vërtetë pas pothuajse 4 vitesh, kur tashmë VV-ja është ndarë në dysh, … Continue reading Letra e vitit 2014-të që paralajmëronte Albin Kurtin për atë që po ngjan sot në Vetëvendosje (FOTO)