Showtime

Lesbikja e Big Brother 9 provokon vajzat: ‘Thellë-thellë, Fiorentina do vijë te krevati im’

03/20/2017 23:11
nga:M H

Debatet në shtëpinë e Big Brother krijojnë situata të pakëndshme, situata në të cilat diskutohen më pas mes banorëve.

Pas debatit me Lupçen, Kei diskuton me Vivin për reagimet e banorëve të tjerë. Vivi e informon për qëndrimin Fiorentinës e cila tha se “Duhet të na përshtatet ajo ne dhe jo ne asaj” duke iu referuar Keit.

“Fjori është interesante. Mendonte ndryshe Gerta, ndryshe Fiorentina. Ajo me mua e ka më duket. Jemi karaktere impulsivë. Thellë-thellë Fjori do të vijë një ditë te krevati im”, tha Kei teksa ishte e veçuar nga banorët e tjerë me Vivin duke shtuar “Bëj shaka”./Big Brother/

12/08/2017 09:59

Fotinia e BB 9 fillon punë të re, nuk do ju besoni syve kur ta shikoni