Leonora Jakupi për GazetaBlic: Unë i respektoj institucionet e vendit nuk mbaj mbrëmje muzikore në kohë pandemie

Pandemia koronavirus ende vazhdon të jetë e pranishme në vendin tonë, megjithatë aktivitetet e ndryshme po zhvillohen. Sot u miratua vendimi për klubet sportive të cilat mund të fillojnë stërvitjet, shkruan portali GazetaBlic. Estrada kosovare është ajo e cila ka mbetur ende pa ndonjë vendim, për të filluar mbajtjen e ahenngjeve, mbrëmjeve muzikore dhe dasmave. … Continue reading Leonora Jakupi për GazetaBlic: Unë i respektoj institucionet e vendit nuk mbaj mbrëmje muzikore në kohë pandemie