Lajme

LDK ‘shpërthen’ në akuza ndaj këtyre ministrive

03/19/2019 11:58
nga:A. R.

Deputetja nga radhët e LDK-së, Valentina Bunjkau ka adresuar sot kritika karshi Ministrisë së Kulturës dhe asaj të Inovacionit.

Sipas saj Ministria e Kulturës ka shpenzuar para të majme në zhvendosjen e disa prej stafit të Prishtinës në Prizren.

Kjo shtoi se Partia Demokratike e Kosovës ka në plan që Ministrinë e Kulturës ta bëjë çerdhe të punësimit të militantëve të saj.

Bunjaku pati kritika edhe ndaj MASHT-it, që sipas saj po bëjnë keq që nuk po merren vesh me SBASHK-un.

Tutje tha se duhet të dihet tashmë se çka do të ndodhë me orët e humbura, pasi MASHT ka shpenzuar para të shtetit kur dërgoi ekspertët në Durrës për përpilimin e planprogrameve për librat shkollor.

Ajo pyeti madje ”pse këta ekspertë nuk mundën të kryejnë këtë punë në Kosovë?”.

09/22/2020 09:05

18 vjet burgim ia dha Kina personit që kritikoi presidentin