Lajme

LDK kërkon rinumërim të votave, e sigurt në fitoren e Arban Abrashit

11/21/2017 14:52
nga:anonymous1000144531

Sekretari i përgjithshëm i LDK-së Ismet Beqiri tha se Prishtina do të përmbyset dhe Arban Abrashi do të udhëheq me kryeqytetin.

Ai theksoi se për shkak të disa gabimeve LDK ka kërkuar që të bëhet rinumërimi i të gjitha kutive të votimit në Prishtinë.

Ai shtoi se rinumërimit nuk kanë nevojë t’i frikësohet asnjë kandidat sepse vetëm sa do të legjitimohej cilido rezultat.

Beqiri ka shprehur shqetësimin e LDK-së për bartjen e votuesve në emër të OJQ-ve nga VV. Për të gjitha këto ai tha se LDK do të ndjek rrugët ligjore për të korrektuar rezultatin e shprehur nga qytetarët.

Beqiri tha se dega e parë e LDK-së që ai udhëheq ia ka sjellë votat me të shumta kandidatit për kryetar Arban Abrashit.

12/14/2018 20:30

Zhvillime të reja tek Ura e Ibrit / Pamje