Lajme

LDK adreson kritika ndaj MASHT dhe Ministrisë së Kulturës e Inovacionit

03/19/2019 11:52
nga:A. R.

Deputetja nga radhët e LDK-së, Valentina Bunjkau ka adresuar sot kritika karshi Ministrisë së Kulturës dhe asaj të Inovacionit.

Sipas saj Ministria e Kulturës ka shpenzuar para të majme në zhvendosjen e disa prej stafit të Prishtinës në Prizren.

Kjo shtoi se Partia Demokratike e Kosovës ka në plan që Ministrinë e Kulturës ta bëjë çerdhe të punësimit të militantëve të saj.

Bunjaku pati kritika edhe ndaj MASHT-it, që sipas saj po bëjnë keq që nukpo merren vesh me SBASHK-un.

Tutje tha se duhet të dihet tashmë se çka do të ndodhë me orët e humbura, pasi MASHT ka shpenzuar para të shtetit kur dërgoi ekspertët në Durrës për përpilimin e planprogrameve për librat shkollor.

Ajo pyeti madje ”pse këta ekspertë nuk mundën të kryejnë këtë punë në Kosovë?”.

06/20/2019 16:58

Zvicra ratifikoi marrëveshjen për sigurime sociale me Kosovën