LAJMI I FUNDIT: Manchester City përjashtohet nga Liga e Kampionëve për dy sezonet e ardhshme

Manchester City është përjashtuar nga Liga e Kampionëve për dy sezonet e ardhshme nga UEFA, dhe është gjobitur me 30 milionë euro, pasi u zbulua se klubi ka thyer rregullat financiare që ka përcaktuar UEFA. Ashpërsia e përjashtimit për dy sezonet e ardhshme dhe vlera e gjobës, tregon se sa seriozisht UEFA e konsideron se … Continue reading LAJMI I FUNDIT: Manchester City përjashtohet nga Liga e Kampionëve për dy sezonet e ardhshme