LAJMI I FUNDIT: Kurti propozon heqjen e tarifës 100% për lëndën e parë që vjen nga Serbia

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka nënshkruar dokumentin për shqyrtimin dhe miratimin në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë për lirimin nga tarifa 100% për lëndën e parë që hyn në Kosovë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina. Sipas këtij vendimi që mbanë datën 20 mars 2020 (sot) vendimi pritet të hyjë në fuqi më 1 … Continue reading LAJMI I FUNDIT: Kurti propozon heqjen e tarifës 100% për lëndën e parë që vjen nga Serbia