Geek

Lajm i mirë për ata që posedojnë OneCoin

10/06/2017 20:52
nga:Y.K

Sot miliona njerëz nëpër botë janë duke investuar në “OneCoin”, arsyeja sepse është një platformë inovative e cila ofron edukim ne industrinë financiare,ofron akses të menjëhershëm më lehtë, më shpejtë me shërbim dhe kosto të ulët financiar, shkruan Gazeta Blic

 

Kur jemi tek OneCoin, me 5 Tetor kompania OneMillionShop e cila pranoi Onecoin si mjet pagese ka dorëzuar veturat e para të blera me zëro kilometra, ku si pagesë është shfrytëzuar 50 % Onecoin dhe 50 % Euro.

E sipas informatave që ka Gazeta Blic, blerës kishte nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Bullgaria dhe vende tjera të Evropës.

Kujtojmë që OneCoin pritet me dal në bursë ICO me datën 08/10/2018.

Përdorimi i Onecoin behet përmes platformës DEALSHAKER.COM në të cilën platformë ka oferta të llojllojshme ku kompanitë e ndryshme botërore pranojnë pagesën e tyre me ONECOIN varësisht nga oferta është dhe përqindja e pranimit te kësaj valute digjitale, duke filluar nga 50% minimum dhe deri ne 100% pagese me ONECOIN. Gjithashtu në rastin konkret kompania OneMillionShop bën ofertat për vetura të markave te ndryshme dhe te gjitha ofrohen ne DealShaker.

Për momentin vlera e një OneCoin është 16.95 euro./Gazetablic.com