Lajme

Lajm i rëndësishëm për shqiptarët në Zvicër

05/23/2019 12:38
nga:Gazeta Blic

Një nga bankat më të suksesshme në Zvicër, përsëri ka hapur dyert për shqiptarët nëpërmjet një pakoje fantastike për kredi me përqindje të ultë dhe me kushte të jashtëzakonshme. bob Finance, është nga institucionet financiare të pakta, për të mos thënë të vetme që flasin dhe përkrahin shqip në Zvicër.

Kostot e objekteve të patundshme qoftë ato të trojeve, të shtëpive, zyre, banesa, janë të larta,
e sidomos nëse lokacioni që dëshirojmë t’i ndërtojmë ato është strategjik, pra ka afër shkollë, institucion shëndetësor, etj.

Blerja e një pasurie rezidenciale është një vendim shumë e rëndësishëm për jetën, thënë ndryshe, është edhe një nga transaksionet më të larta financiare që mund t’i bëjmë në jetë. Por kur I bëjmë, le të sigurohemi së bashku që t’i bëjmë në mënyrë të duhur, dhe me këshilltarët më të mirë.

Nëpërmjet bob.ch synojmë që t’i përmbushim nevojat personale të individëve për blerje, ndërtim ose rindërtim.

bob, është shoku yt i ngushtë, ti mund të mbështetësh në bob-in duke aplikuar për kredi KËTU.

Lajm i rëndësishëm për shqiptarët në Zvicër

Një nga bankat më të suksesshme në Zvicër, përsëri ka hapur dyert për shqiptarët nëpërmjet një pakoje fantastike për kredi me përqindje të ultë dhe me kushte të jashtëzakonshme. bob Finance, është nga institucionet financiare të pakta, për të mos thënë të vetme që flasin dhe përkrahin shqip në Zvicër.
Kostot e objekteve të patundshme qoftë ato të trojeve, të shtëpive, zyre, banesa, janë të larta,
e sidomos nëse lokacioni që dëshirojmë t’i ndërtojmë ato është strategjik, pra ka afër shkollë, institucion shëndetësor, etj.

Blerja e një pasurie rezidenciale është një vendim shumë e rëndësishëm për jetën, thënë ndryshe, është edhe një nga transaksionet më të larta financiare që mund t’i bëjmë në jetë. Por kur i bëjmë, le të sigurohemi së bashku që t’i bëjmë në mënyrë të duhur, dhe me këshilltarët më të mirë.

 

Nëpërmjet bob.ch synojmë që t’i përmbushim nevojat personale të individëve për blerje, ndërtim ose rindërtim.

bob, është shoku yt I ngushtë, ti mund të mbështetësh në bob-in duke aplikuar per kredi KËTU.