Geek

Lajm aspak i mirë për përdoruesit e Facebook dhe Instagram!

08/26/2017 22:13
nga:D.I

Kjo e shtunë nuk ka qenë aspak e mirë për platformat sociale, Facebook dhe Instagram.

Pas Facebook, është rrjeti Instagram që ka pasur probleme duke u shkaktuar telashe mijëra përdoruesve në mbarë botën, shkruan Independent.

Ndër problemet kyçe ka qenë qasja dhe ngarkimi i fotografive dhe videove. Përdoruesit nuk janë mundur që të ngarkojnë as nga kompjuterët e tyre dhe nga as telefonat e mençur.

07/18/2018 23:22

​Zafir Berisha paralajmëron Ligjin për pastërtinë figurës së zyrtarëve