Lajme

Ky është viti kur “Kosova e Re” do të fillojë prodhimin e rrymës

02/14/2018 00:04
nga:Gazeta Blic

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka deklaroi se termocentrali do të ndërtohet për tri vite e gjysmë në mënyrë që të fillojë me prodhim.

Fillimi i 2019 sipas Llukës do të jetë koha kur do të shpallën vendet e punës, nëse çdo gjë do të shikoj sipas rrjedhës normale.

Lluka tha se disa punëtorë do të transferohen në Kosovën e Re e disa të tjerë do të dalin në pension dhe kësisoj do të krijohet mundësia e punësimit për të rinjtë që kanë potencial.

Gjithashtu vuri në dukje se edhe Kosova B do të rehabilitohet, duke u pajisur filtra të ri./Tribunachannel/