Lajme

Ky është urimi i Haradinajt për pashkët

04/08/2018 10:21
nga:A. R.

Me rastin e kremtimit të festës së Pashkëve, Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka uruar të gjithë besimtarët ortodoksë në Kosovë dhe më gjerë.

Sikurse çdo festë tjetër, edhe Pashkët Ortodokse janë moment i veçantë për të shprehur ndjenjën e solidaritetit, mirëkuptimit, respektit të ndërsjellë për të gjithë qytetarët, pa dallim etnie, kulture dhe feje, tha Haradinaj.

“Kjo festë e ringjalljes na frymëzon për të qenë kurdoherë në anën e të mirës, të së drejtës dhe na ofron mundësinë për të rritur unitetin dhe tolerancën ndërmjet njerëzve. Kosova ka qenë dhe do të mbetet vend i tolerancës fetare, si një vlerë unike e traditës tonë. Me shëndet Pashkët ortodokse!”, përfundon urimi i Kryeministrit Ramush Haradinaj