Geek

Ky është truku që zbulon çdo sekret në Instagram

02/09/2019 13:03
nga:Gazeta Blic

Të gjithë jemi kureshtarë të dimë se kush po na bën “unfollow” dhe “block” në rrjetet tona sociale – e veçanërisht në Instagram.

Përderisa rrjeti social nuk iu tregon përdoruesve kur dikush i bën unfollow ose block, ekziston një aplikacion i cili e bën këtë për ta.

Aplikacioni “InstantReport: Followers Stats” zbulon çdo sekret të ndjekësve tuaj në Instagram: kush ju ka bllokuar, kush ju ka bërë unfollow, kush ju admiron në mënyrë sekrete dhe më shumë.

InstantReport është vegla më e mirë dhe më e shpejtë për analiza të Instagram – dhe ai është i gatshëm për ta marrë në App Store.

Për ta marrë aplikacionin, klikoni KËTU që të drejtoheni tek faqja e dyqanit të Apple.