Lajme

Kuvendi në pauzë deri në orën 14

05/16/2019 12:24
nga:L H

Seanca e sotme që nisi pas orës 10:00 është shtyrë për në orën 14:00.

Në orën 14:00, me kërkesë edhe të disa deputetëve, Kuvendi pritet të diskutojë e të shqyrtojë propozim-rezolutën për “gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës të ish-regjimit shtetëror serb në Kosovë”.