Lajme

Kush e vrau Tahir Zemajn, sipas nipit të të tij?

07/16/2019 00:42
nga:Gazeta Blic

Nipi i Tahir Zemajt, Armendi, ka treguar se në kë dyshon që i vrau axhën.

“Tash na që jemi marrë intensisvisht me këtë e dimë fatkeqsinë që e ka Kosova në sundimin e rendit dhe ligjit. Bashkërendimi i kësaj strukture kriminale është paguar me qëllim për dëmtimin e njerëzve që kanë qenë në vijë me presidentin Rugova” , ka thënë Zemaj.

“Ai nuk ka qenë i veshur me petkun poltik por ka përkrahur presidentin Rugova”

Zemaj gjithashtu tregon se familja e tij ka kaluar nëpër shumë vështirësi për të kthyer rastin pasi që ai ishte mbyllur me tranzicionin nga UNMIK’u tek institucionet.