Kurti skeptik për marrëveshjen me LDK-në: Shpresoj që nuk po e betonojnë marrëveshjen!

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka folur për ngrirjen e negociatave mes partisë së tij dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës për formimin e koalicionit të ardhshëm qeveritar. Kurti ka komentuar mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së që pritet të mbahet sot, duke thënë se pret që nga kjo mbledhje LDK të dalë me … Continue reading Kurti skeptik për marrëveshjen me LDK-në: Shpresoj që nuk po e betonojnë marrëveshjen!