Kurti paralajmëron sot edhe një mbledhje tjetër të Qeverisë!

Një mbledhje gjithë-ditore do të mbahet gjatë ditës së nesërme nga Qeveria e Kosovës. Këtë e ka bërë të ditur sot kryeministri i vendit, Albin Kurti. Mbledhja do të mbahet me qëllimin e përfundimit dhe orientimit të programit qeverisës. “Nesër kemi një mbledhje gjithë-ditore, që programin qeverisës ta shndërrojmë në version përfundimtar, në një plan … Continue reading Kurti paralajmëron sot edhe një mbledhje tjetër të Qeverisë!