Kurti në takim me ish-presidentin e BERZH-it: Sigurimi i vaksinave prioriteti më urgjent i Qeverisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka mbajtur sot një takim virtual me Sir Suma Chakrabarti, ish-presidentin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH). Në takimin e sotëm, Chakrabarti fillimisht e uroi kryeministrin Kurti për fitoren historike në zgjedhjet e 14 shkurtit, duke shtuar se një fitore e tillë vendimtare i rrit gjasat për reformat … Continue reading Kurti në takim me ish-presidentin e BERZH-it: Sigurimi i vaksinave prioriteti më urgjent i Qeverisë