Kurti: Hashim Thaçi nuk ka autorizim të nënshkruaj marrëveshje me Serbinë

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka thënë në Kuvendin e Kosovës se presidenti i Kosovës nuk ka autorizim e as fuqi për nënshkrimin e as implementimin e marrëveshjes finale Kosovë – Serbi. Sipas tij gjërat kanë ndryshuar pas 6 tetorit dhe se Presidenti i Kosovës nuk ka kompetencë për këtë çështje. “Deklaroj se Presidenti i … Continue reading Kurti: Hashim Thaçi nuk ka autorizim të nënshkruaj marrëveshje me Serbinë