Lajme

Kurti emëron tetë zëvendësministra të rinj

03/19/2020 11:03
nga:Norë Kelmendi

Kryeministri Albin Kurti ka emëruar tetë zëvendësministra të rinj në Qeverinë e Kosovës.

Sipas një njoftimi nga zyra e kryeministrisë, Kurti ka emëruar:

Bashrim Shabani, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal,

Inci Halac-Bylykbash, zëvendësministre në Ministrinë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike,

Erxhan Galush, zëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural,

Enis Kervan, zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit,

Hamza Balje, zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Ambientit,

Sreten Trajković, zëvendësministër në Ministrinë e Shëndetësisë,

Jasmina Jovanović, zëvendësministre në Ministrinë e Financave dhe Transfereve,

Milan Radojević, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Administratë Publike.

06/04/2020 23:26

Thaçi: Sikur t’i pranonte këshillat e mia, Kurti sot do të ishte në zyrën ku ka qenë!