Cool

Kurrë mos i besoni një shoku fals që bën këto 6 gjëra

09/15/2020 15:34
nga:N S

Miqtë e rremë dhe njerëzit e rremë në përgjithësi vetëm duan të marrin, pa dhënë asgjë. Ju mund të përfundoni duke u ndjerë të shteruar nga energjia, pasi keni kaluar kohë me ta.

Këto janë gjashtë gjëra që janë shenja të qarta që keni të bëni me një mik të rremë.

Një oportunist
Ky person do t’ju premtojë se do të kalojë kohë, madje do të planifikojë detajet dhe kur të vijë koha, mund të mos vijë ose të mos shfaqet kurrë. Kjo do të thotë se nuk e vlerëson kohën tuaj dhe shoqërinë tuaj, sepse ata kanë zgjedhur një mundësi tjetër, që mendojnë se është më mirë për ta.

Vetëm flet për veten e tij / saj
Njerëzit e rremë janë narcisistë, dhe çdo gjë që thonë, ka të bëjë me ta. Edhe nëse jeni duke folur për diçka që ju krenoheni, ata do të gjejnë një mënyrë për ta kthyer bisedën, për veten e tyre.

Vazhdimisht varet tek ju për mbështetje emocionale
Kur ju jeni i vetmi person që mund të telefonojë, ju telefonon, sepse e di që nuk do t’i refuzoni. Ata janë të vetëdijshëm se ju do t’i lejoni që të humbasin kohën tuaj për ta, sepse as nuk u bëhet vonë. Qëllimi i tyre i vetëm është t’ju përdorë, në mënyrë që të mund të ndihen mirë për veten e tyre.

Bëjnë thashetheme
Kanë diçka të keqe për të thënë, për pothuaj këdo, edhe nëse nuk është e vërtetë. Thashethemet nuk janë kurrë të mira, dhe flasin më shumë për atë që i bën, se sa për atë për të cilin flitet.

Ju vë në lojë dhe ju kompilimenton njëkohësisht
Zakonisht bëjnë shaka kur ju komplimentojnë, se duan që t’ju vënë në lojë para të tjerëve, shkruan bota.al. Ata ju duan në jetën e tyre, por gjithsesi mendojnë keq për ju. Kjo është një teknikë manipuluese, të cilës duhet t’i kushtoni vëmendje.

Ju bëjnë t’i zgjidhni ata në vend të miqve të tjerë
Përderisa janë narcisistë, do përpiqen t’ju bëjnë që të jeni në dispozicion të tyre gjatë gjithë kohës. Kjo mund t’ju kushtojë humbjen e miqve të vërtetë, kështu që mos bini në kurth.

07/10/2018 21:27

Zbuloni mikun e ngushtë që duhet të keni sipas shenjës së horoskopit