Cool

Kur tualeti është më i rëndësishëm se sa shkuarja në hënë (FOTO)

03/16/2017 18:44
nga:D.I

Një foto qe është bërë hit ne rrjet është një kombinim i bërë nga faqja ‘’Sarcasm’’, e cila ka marr si shembull dy personaliteti te dy kohëve të ndryshme. Atë të një astronauti dhe të modelës Kylie Jenner dhe mënyrës se si realizohen fotot, shkruan GazetaBlic.

Arritja e njerëzimit për të shkuar në Hënë llogaritjet si një ndër arritjet më të mëdha që ka arritur njerëzimi dhe një hap i madh i shkencës në përgjithësi.

Por, ajo që bie në sy është promovimi që sot njerëzit i bëjnë vetes’ përderisa një astronaut qe ka qenë pjesë e një projekti gjigant dhe ka lënë gjurmë në shkencë – promovimi i tij mbetet i paktë, ndërsa në anën tjetër, modelet – njerëzit në përgjithësi sot – tentojnë të promovojnë veten në cdo raste të mundshëm, përcjell GazetaBlic.

Faqja ‘’Sarcasm’’ bën një krahasim interesant. Ajo bën një kombinim interesant të fotove – përshkruan kështu; ‘’shkoi në Hënë, bëri një foto’’, ndërsa për kohët e sotme; ‘’shkon në tualet bën 105 foto’’./GazetaBlic

Për më shumë shikoni foton;

 

06/18/2018 13:43

Deputetët e PSD-së ka muaj që u ndan nga Vetëvendosje, por në rrjetet sociale ende figurojnë si të jenë pjesë e saj