Cool

Kur një çift janë në kulmin e lumturisë, vjen vjehrra e prishë gjithçka

08/09/2018 19:53
nga:D.I

Thuajse çdo herë është çështje diskutimi e ka edhe mendime se asnjëherë nuk ka dashuri në mes nuses dhe vjehrrës, e për këtë ende nuk ka ndonjë dëshmi se edhe mund të ketë.

Thënë kjo në humor, pasi që ka shumë raste kur nusja dhe vjehrra kanë raporte të mira dhe kalojnë për mrekulli.

Në rastin në video ndodh e papritura dhe tregohen reagimet e çiftit në momentin kur në shtëpi hyn nëna e djalit (vjehrra).

Shikojeni videon më poshtë:

Nusja dhe vjehrra 😂😂

Publiée par Gazeta Paloma sur Mardi 22 mai 2018

09/24/2018 08:22

Çifti i martuar për 67 vite, rrezikojnë të ndahen dhe të dërgohen në shtëpi të ndryshme të kujdesit