Cool

Kur natyra na bën të bërtasim “Wow!”

06/14/2019 20:33
nga:N S

Në këto fotografi janë zgjedhur disa nga momentet më të çmuara.

Ajo merr vetëm një shëtitje të thjeshtë në fshat për të vlerësuar bukurinë e natyrës në mirën e saj.

Pak prej nesh janë me fat që kanë kapur mënyrën e pabesueshme të Tokës për të na tronditur, nga gjetja e një insekt të ruajtur për miliona vjet të mbingarkuar në qelibar, për të parë vende të tëra të gëlltitura në akull për të gjetur gjelbërim dhe fenomene të rralla atmosferike.

Në këto fotografi janë zgjedhur disa nga momentet më të çmuara dhe të pariparuara që gjenden në kamera dhe i prezantojmë ato.

 

07/30/2020 09:46

Disa nga rastet që natyra na ka befasuar