Showtime

Kur estrada kosovare i tha jo luftës, video e vitit 1998

06/11/2019 20:21
nga:N S

Në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, kujtojmë të gjitha sakrificat e popullit të Kosovës por edhe viktimat që pa pikë faji nuk patën mundësi ta shijonin lirinë e të jetonin ditët më të mira për Kosovën.

Lufta e fundit në Kosovë, megjithatë, kulmoi në fund të vitit 1998 – 99 por qysh më herët Kosova nuk ishte një vend i mirë për jetesë. Ishte më shumë një pengesë për Jugosllavinë dhe Serbinë çetnike të asaj kohe.

Estrada e Kosovës në vitin 1998 kërkoi paqe dhe i tha JO luftës.

Në një video të vitit 1998 këndojnë Sabri Fejzullahu, Dukagjin Lipa, Ermal Fejzullahu, Adelina Ismaili, Bb Poqi, Shkumbin Kryeziu, Sinan Vllasaliu, Genc Salihu, Gili e këngëtarë të tjerë që në gjuhën angleze bëjnë thirrje për paqe.

tetovasot/