Cool

Kujdes: Kjo veturë e Volkswagen-it ka një të metë në aspektin e sigurisë

10/14/2019 13:25
nga:N S

Coupe-ja e radhës nga Volkswagen, përkatësisht modeli Arteon, ka dështuar të fitojë çmimin ‘Vetura me siguri më të lartë’.

E prezantuar për vitin 2019, Arteon fitoi vlerësime të mira në të gjashtë testet e përplasjeve të kryera nga IIHS. Testet përfshijnë pjesën e përparme nga ana e shoferit, mbivendosje të moderuar, forcës së çatisë dhe testeve të shtrëngimit të kokës.

Por, sedani i madh ka ngecur në një zonë: në atë të dritave.

Në fakt, të tre nga opsionet në dispozicion të dritave të Arteonit u vlerësuan të dobëta nga organizata.

Një vlerësim i pranueshëm i dritës së përparme do t’i jepte Arteon një çmim më të mirë për sigurinë 2019.

Të shpresojmë që Volkswagen bën ndryshimet e nevojshme në drita.