BLIC.TV

Kryetari i OEK-ut, Berat Rukiqi: Kemi një dëm prej 10 milion euro në ditë nga situata e Pandemisë

04/03/2020 22:43
nga:Y I

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi për dokumentarin Expose, produkt i Gazeta Blic, ka folur rreth gjendjes së krijuar në ekonominë kosovare pas Pandemisë.

Rukiqi thotë se tashmë dëmi ekonomik veq është bërë dhe kemi një dëm prej 10 milion eurosh në ditë.

“Ajo qe ka nje pajtueshmeri nga të gjithë është se ajo normalja që e kemi lenë para Koronavirusit nuk do te jete më. Ne duhet te ndalojme ate qe eshte cunam ekonomik me te cilen mund te perballemi pasi të kalojë gjithë kjo situatë.Dami veq është bërë dhe ne jemi ne kalkulim të demeve .Tani ne veq e kemi  nje dem 10 milion euro në dite” ka thënë Rukiqi për dokumentarin Expose.

Pronari i Albi Mall: Fondi i ndarë nga Qeveria i pamjaftueshëm për t’i përballuar nevojat e biznesit