Krasniqi: Kufiri dhe dialogu me Serbinë nuk janë pronë e asnjë individi!

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nisma-s Socialdemokarte, Jakup Krasniqi ka thënë se loja me kufirin dhe kjo për normalizimit e marrëdhënieve më shtetin që ka qëndrim armiqësor të nivelit të lartë, nuk është pronë e asnjë individi, cilido qoftë ai. Krasniqi thotë se është punë e një konsensusi kombëtar që duhet të arrihet. “Përgjegjësit kryesor … Continue reading Krasniqi: Kufiri dhe dialogu me Serbinë nuk janë pronë e asnjë individi!