Lajme

Kosova ka 2961 dëshmorë

11/10/2017 15:15
nga:anonymous1000144531

Gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë është miratuar edhe raporti me listën e numrit të Dëshmorëve të Kombit, sipas shënimeve të ofruara nga puna e Komisionit Qeveritar për njohjen e statusit të pjesëtarit, veteranit, invalidit dhe dëshmorit të Luftës së UÇK-së.

Numri i dëshmorëve të kombit, sipas listave aktuale është 2961.

Kryeministri Ramush Haradinaj  ka kërkuar nga të gjitha institucionet të veprojnë shpejt dhe drejtë në trajtimin e shpronësimeve të pronave për nevojën e mihjes së thëngjillit, ku ka tendenca të aktiviteteve për ndërtim të objekteve të reja, transmeton Klan Kosova.

12/09/2018 12:34

Mënyra se si Edi Rama përshëndet kryeministrin Haradinaj do iu shkrijë së qeshuri!