Cool

Koronavirusi: Rrugët boshe në të gjithë botën

03/18/2020 14:53
nga:N S

Heshtja e frikshme e krijuar nga koronavirusi.
Përhapja e koronavirusit ka çuar në zbrazjen e hapësirave publike në të gjithë botën, qoftë me dekret qeverie ose me më shumë përgjigje personale.

Gjendja e tanishme e shkaktuar nga koronavirusi që preku gjithë botën, ka krijuar një “qetësi” në rrugët të cilat ishin të stërmbushura me turistë, banorë dhe vetura të ndryshme.

Këto janë disa nga fotografitë e vendeve të ndryshme nëpër botë, ku shfaqen rrugët e zbrazëta dhe një qetësi e frikshme.

11/14/2019 16:37

Ja si dukej bota 300 milionë vite më parë