Cool

Koronavirusi mund të shkaktojë mungesë masive të Coca Cola-s

02/27/2020 06:38
nga:N S

Kompanitë për ëmbëlsim artificial nga Kina do kufizojnë furnizimin nëse virusi vdekjeprurës vazhdon të përhapet, raporton Daily Mail, transmeton lajmi.net.

Zinxhiri i furnizimit të Australisë nuk pritet të preket.

“Ne kemi inicuar planet e furnizimit dhe nuk parashikojmë ndonjë ndikim afatshkurtër”, shkroi Coca-Cola të hënën në raportin e saj vjetor.

Në deklaratë thuhet se siguria dhe shëndeti i bashkëpunëtorëve të saj është përparësi primare.

Coca-Cola ka parashikuar se vëllimi i furni