Lajme

Konjufca: Kosova shfaq solidaritet me njerëzit e SHBA-së në luftën kundër Covid-19

04/05/2020 15:39
nga:Norë Kelmendi

Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme, Glauk Konjufca, ka thënë se Kosova shfaq solidaritet me banorët e SHBA-së gjatë periudhës së shfaqjes së koronavirusit.

“Republika e Kosovës shfaq solidaritet me njerëzit në SHBA në këtë kohë të vështirë në luftën tonë të përbashkët kundër koronavirusit”.

“Ne kemi nevojë për unitet dhe solidaritet më shumë së kurrë, në të gjithë cepat e botës. Do ta kalojmë këtë së bashku”, ka shkruar Konjufca në Twitter.

05/28/2020 22:13

Konjufca: Po presim edhe mendimin e Komisionit të Venecias për dekretin e presidentit