Lajme

Konferenca e VV-së: “Forca e Sigurisë së Kosovës dhe rregullimet ligjore” (LIVE)

03/20/2017 11:26
nga:Gazeta Blic

Para pak çastesh ka nisur koferenca e organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje me temë “Forca e Sigurisë së Kosovës dhe rregullimet ligjore”.

Në këtë koferencë kanë qenë të ftuar komandanti i FSK-së, zyrtarë të lartë të fushës së mbrojtjes, përfaqësues të institucioneve, drejtues të Komisioneve parlamentare, profesionistë të fushës së mbrojtjes dhe sigurisë, profesorë, studiuese e studiues, ligjvënës dhe përfaqësues të shoqërisë civile.

“Gazeta Blic” sjell pamje live nga kjo konferencë:

06/18/2018 08:06

Ndërkombëtarët: Ushtria, veç përmes Kushtetutës