Lajme

Komuna mundohet ta fsheh rrahjen e dy zyrtareve

06/13/2018 19:54
nga:A. R.

 

Kishte premtuar se gjysmën e drejtorive do t’i udhëheqin gratë. Dhe kështu ndodhi. Ramiz Lladrovci emroi 5 zonja në krye të drejtorive komunaleve. Por njëra prej tyre, dje u përfshi në një rrahje.

Sherri nisi nga parkingu që ndodhet para objektit të komunës.

Krejt kjo për një vend ku ato do të linin veturat. Megjithëse emrat për secilin zyrtar janë të përcaktuar, as kjo nuk ishte zgjidhje e mjafueshme.

Drejtoresha e Inspeksionit Aurora Berisha dhe zyrtarja e administratës,

Ganimete Drevishi-Dibrani nga kjo patën një mosmarrëveshje që kaloi në dhunë fizike.

Berisha kishte shkuar në punë pa veturë, e parkingun e saj e kishte zënë zyrtarja e administratës.

Për këtë gjë drejtoresha e inspekcionit njoftoi policinë.

 

Me të marr vesh këtë gjë, dyshohet që zyrtarja e administratës sulmoi fizikisht drejtoreshën.

Konfirmimin e bëri vetë Berisha, duke pranuar se është sulmuar fizikisht.

Situatë tjetër mbretëronte të mërkurën në komunë të Drenasit.

Edhe pse veturat e asnjërës nga zyrtaret nuk gjendeshin në vendin e vet, nga komuna pretendonin se kolegët tashmë janë pajtuar mes vete.

Në mëngjesin e të mërkurës, sic kanë deklaruar zyrtarët e komunës për FRONTAL, ishte vendosur që për këtë rast të mos flitej para mediave.

Madje, ata pretendonin se ishte thjesht një fjalosje mes tyre që asesi skishte të bëjë me dhunë fizike.

Sidoqoftë dëshmitarët thonin dicka tjetër.

E me rastin po merret policia që për FRONTAL kanë konfirmuar mosmarrëveshjen.

Dhuna fizike ndodhi për një vend parking, por askush nga komuna e Drenasait nuk flet.

 

 

01/19/2020 12:35

Gruaja rrihet nga burri në Gjakovë, e merr fëmijën dhe kthehet te prindërit