Lajme

Kompania zvicerane kërkon të ju financoj studimet për 3 vite dhe ti punësoj 40 maturantë edhe nga Gjakova

08/13/2019 14:13
nga:Gazeta Blic

Kompania zvicerane Vision Agency do të financojë studimet e 40 maturantëve nga Qyteti i Gjakovës për 3 vite studimi që dëshirojnë të studiojnë në Shkenca Kompjuterike apo Gjuhë Gjermane në Kolegji Universum.

Studentët që nga viti i parë do të punojnë part-time në këtë kompani, e më pas vazhdojnë kontratën e punësimit në Vision Agency. Financimi i studimeve do të bëhet për këto programe studimi 20 BURSA për Shkenca Kompjuterike dhe 20 BURSA për Gjuhë Gjermane. Apliko këtu https://bit.ly/2ZIxjLD . Fito BURSË për 3 vite studimi dhe PUNËSIM 100% të garantuar.

Puno për tregun global që nga mosha 18 vjeçare si programer, IT, Data Security, Digital Marketing, Call Center apo Content Writing. Apliko përmes këtij linku https://bit.ly/2ZIxjLD

Përzgjedhja e studentëve bëhet përmes Testit në bazë të drejtimit dhe Intervistës nga Kolegji Universum dhe Kompania Vision Agency. Mëso më shumë https://bit.ly/31kG1A6

Afati i fundit 6 Shtator 2019, për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.

07/02/2020 14:44

Studio dhe Punësohu përmes bursave për studime duale