Lajme

Komisioni i Zgjedhjeve: Pendarovski udhëheq me 42,68 %, Siljanovska 42,55 % e Reka 10,43 %

04/21/2019 23:54
nga:Gazeta Blic

Në bazë të rezultateve të KSHZ-së deri në orën 23:30, nga 3512 vendvotime në gjithsej 3404 vendvotime ose në përqindje 96,92 nga gjithsej 696 467 vota të përpunuara dhe të vlefshme kandidati Blerim Reka ka marrë 75 915 apo 10,43 për qind, Siljanovska ka marrë 309 799 apo 42,55 dhe kandidati Stevo Pendarovski ka marrë 310 751 apo 42,68 për qind.

Fletëvotime të pavlefshme kanë dalë 31 585 fletëvotime.