Lajme

Kolegji Universum publikon listen e përfituesve të BURSAVE 100% & Punësim në Kolegjin Universum

09/21/2020 11:43
nga:Gazeta Blic

Në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë Kolegji Universum sot ka publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT në Kolegjin Universum. Studim & Punësim është program i cili kombinon studimet akademike me aftësimin profesional ose përvojën praktike në Kolegjin Universum dhe mundëson kyçjen më të lehtë në tregun e punës.

Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes testit dhe intervistes së organizuar nga Kolegji Universum.

Të gjithë maturantët e përzgjedhur përfitojnë financim të plotë të studimeve për 3 vite dhe punësim në Kolegjin Universum.

Në vijim gjeni listen përfundimtare të maturantëve të përzgjedhur:

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum[email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.