Lajme

Koalicioni ndanë drejtoritë në Prishtinë, këta emra do t’i udhëheqin!

01/13/2018 19:13
nga:F.B

Zgjedhjet lokale në Prishtinë, bënë që disa nga drejtoritë komunale edhe të ndërrojnë shefin.

Se cilët janë tani drejtorët e rijnë, por edhe ata që do vazhdojnë punën e njëjtë dhe si janë ndarë këto nga partitë në koalicionin që do udhëheqë me kryeqytetin, mund të mësoni nga kronika në vazhdim.

07/15/2018 22:48

Nitaj i AAK-së: Partnerët e koalicionit qeverisës janë unikë për dialogun