Klinika Infektive furnizohet me sasi të mëdha të oksigjenit pas rritjes së rasteve me COVID-19

Klinika Infektive në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës po furnizohet me oksigjen. Në bazë të disa fotografive që një lexues i ka dërguar në redaksin tonë, shihet se Infektiva po furnizihet me bombola të oksigjenit të cilët shërbejnë për personat që janë të infektuar me COVID-19 dhe po trajtohen në këtë klinikë. Gazeta Express ka … Continue reading Klinika Infektive furnizohet me sasi të mëdha të oksigjenit pas rritjes së rasteve me COVID-19