Cool

Kjo video tregon se sirenat vërtetë ekzistojnë (Video)

08/13/2017 14:22
nga:N S

Sirenat janë krijesa mitologjike që besohet të jenë gjysëm peshk dhe gjysëm njeri.
Askush nuk e ka vërtetuar ekzistencën e tyre edhe pse ka shumë njerëz në botë që besojnë se ato ekzistojnë.Në videon e mëposhtme, janë 5 raste të dokumentuara ku shfaqen sirena teksa notojnë nëpër brigjet detare.

Një prej këtyre rasteve është edhe skeleti i një sirene i cili ndodhet në një museum në Danimarkë.

02/16/2017 14:22

Këto 4 pyetje do të tregojnë se sa i/e zgjuar jeni