Cool

Kjo video është shikuar mbi 30 milionë, zbulojeni shkakun

08/27/2018 08:03
nga:Gazeta Blic

Kjo video është shikuar mbi 30 milionë herë.

Ajo shfaq kafshë të shumta dhe të bukura me ngjyra të ndryshme, të cilat vërtetë të fasctinojnë.

Faqja që e ka postuar videon, e ka titulluar ‘Prova se krijimi i Zotit është perfekt dhe i bukur’.

Colourful Creatures

Proof that God's creation is perfect and beautiful

Publiée par Daily Viral Stories sur Jeudi 5 avril 2018

01/13/2019 11:23

Best Of 2018 në “Blic Interview”:Intervistat me Ramush Haradinaj, Kadri Veseli, Fatmir Limaj, Baton Haxhiu, Shpend Ahmeti, Vjosa Osmani…