Cool

Kjo ju ndodh nëse e puthni lopën në këtë shtet

05/20/2019 09:18
nga:N S

Qeveria e Austrisë ka kërkuar nga qytetarët që të ndalojnë sfidën”>sfidën e puthjes së lopëve, e cila aplikohej prej tyre, për t’u shpërndarë me video më tej nëpër rrjetet sociale.

Aplikacioni zvicerran Castl kishte lancuar aplikacionin “#KuhKusChallenge”, që nënkuptonte sfidën”>sfidën e puthjes së lopëve. Kjo sfidë bëhej për të ndihmuar njerëzit në nevojë në Zvicër, Gjermani dhe shtete të tjera europiane.

Ministrja Austriake e Agrokulturës, Elizabeth Koestinger deklaroi se sfida në fjalë krijon bezdisje dhe kërkoi ndalim të menjëhershëm të kësaj loje “të neveritshme”.

Ajo shtoi se kafshët që ushqehen nëpër livadhe nuk janë njësoj si ata të shtëpisë, prandaj kjo sfidë mund të hasë në probleme të mëdha.

09/03/2019 18:37

Lopa lind viçin me 5 këmbë