Cool

Kjo javë do të jetë fantastike për këto shenja të horoskopit

02/19/2020 07:59
nga:L I

Lajmet e fundit nga showbizi shqiptar

Kjo javë do të jetë fantastike për këto shenja të horoskopit
This Gift From Trump Is Driving Liberals Crazy!
This Gift From Trump Is Driving Liberals Crazy!
Adsales – NMX
Ads by Revcontent
Shk 18, 2020
17 shkurti i vitit 2020 do të jetë java më e mirë për këto shenja të zodiakut: Gaforrja, Akrepi dhe Peshqit.

Gaforrja: Ju jeni duke rizbuluar aftësinë tuaj për të marrë një hap bazuar në besimin tuaj

Testi i vërtetë i përkushtimit tuaj për diçka qëndron në aftësinë tuaj për të besuar në të me gjithë zemër, edhe nëse nuk ka gjithmonë kuptim. Nëse keni nevojë për prova për diçka që nuk mund të provohet gjithmonë, dyshimet tuaja mund t’ju pengojnë të përjetoni jetën aq të gjallë sa duhet. Këtë javë, praktikoni të keni besim në univers. Ju jeni të mbrojtur, ju jeni të fortë dhe jeni të aftë për çdo gjë që mendoni. Kur besoni në këto gjëra, kjo ju çliron. Ajo hap potencialin tuaj. Besoni në veten tuaj, Gaforre. Nuk ka asnjë arsye të vërtetë për të mos e bërë.

Akrepi: Po ktheheni në kontakt me gjërat që doni

Nëse po lejoni që frika t’ju pengojë të shpreheni, tani është koha ta kapërceni atë frikë, Akrep. A jeni i shqetësuar për atë që njerëzit mund të mendojnë? A besoni se nuk meritoni të jeni të lumtur? A dyshoni në veten tuaj? Më shpesh sesa jo, është frika dhe ajo frikë po e mban fëmijën tuaj të brendshëm të mbyllur fort. Asgjë nuk është më e rëndësishme se rimëkëmbja juaj krijuese. Po sikur njerëzit të gjykojnë? Po sikur të mos jeni perfekt? E gjithë kjo është e parëndësishme. Ajo që ka rëndësi është që ju po e jetoni jetën tuaj pa frenim.

Peshqit: Ju po kujtoheni për qëllimin tuaj të vërtetë

Ju jeni një shpirt kameleon. Ju mund të përshtateni në mjedise të reja dhe të merrni energjinë e dhomës në një çast. Përshtatshmëria juaj është një bekim, vetëm ndonjëherë ju bën të humbni veten. Tani është koha për të kujtuar saktësisht se kush jeni. Ju nuk duhet të bëni sikur të mendoni, të ndjeheni ose të bëni diçka që nuk ndjehet autentike vetëm për të bërë dikë tjetër të lumtur. Në vend që të përshtateni me botën përreth jush, është koha që bota të përshtatet me ju. Lërini të tjerët të bëjnë rregullimet për një ndryshim dhe lejojini vetes që të jeni modeli i prirjes.